50 55 78 12

Ydelser hos Grønbjerg Karosseriværksted ApS

 Ring i dag på 50 55 78 12

Rustarbejde - Grønbjerg Karosseriværksted

Udførelse af rustarbejde

På vores værksted udfører vi alle former for rustarbejde på bilens karosseri. Vores mekanikere udfører altid et grundigt eftersyn, inden de påbegynder arbejdet.

Vi leverer et godt håndværk, hvor du ikke kan sætte en finger på noget.

Du er altid velkommen til at komme forbi og få et uforpligtende tilbud.

Opretning af buler

Opretning af buler

Hvis du nogensinde har oplevet at få buler på din bil, så ved du, at det ikke er kønt at se på. Heldigvis kan vi kan oprette din buler hurtigt og nemt.

Vi tilbyder både rådgivning og gode løsninger fra vores erfarne mekanikere.

Vi bruger altid det nyeste og moderne værktøj, så du er sikret en flot opretning af bulen.

Ombygning af biler

Ombygning af biler

Ønsker du en anden motor, andre bremser eller noget helt tredje til din bil?

Hos os kan du få foretaget en ombygning af din bil, så den opfylder netop dine personlige ønsker.

Vi følger naturligvis reglerne for godkendelse af ombyggede biler, der er fastsat af Færdselsstyrelsen.

Klargøring til syn

Klargøring til syn

Det er lovpligtigt, at din bil skal til regelmæssig syn hos en automekaniker. Når din bil kommer til syn hos os, kontrollerer vi, at den lever op til kravene inden for sikkerhed og miljø.

Første syn på din bil skal falde, når den er fire år gammel, og derefter skal den tjekkes hvert andet år. Vi tilbyder at gøre din bil klar til syn, så du undgår problemer, der forhindrer, at din bil kan gennemgå synet.

Olieskift

Undgå skader med et olieskift

Indeholder din bil ikke den rette mængde olie, kan det skade bilens motor. Det er derfor vigtigt, at du får skiftet bilens olie. Det er der flere grunde til: Olien fjerner snavs og sod, samtidig med at det smører bilens motor.

Kører du rundt med gammel olie, kan det have den konsekvens, at motoren bliver slidt og i værste tilfælde ødelagt.

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag

Ofte kan stenslag repareres. Det er tilfældet, hvis slaget er mindre end en 2-krone, er fem cm eller mere væk fra kanten og ikke er i synsfeltet på bilens fører.

Hos os får du den bedste reparation, hvor du ikke kan se resultatet bagefter. Det er rigtig vigtigt, at du får repareret slaget hurtigst muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

Dækskifte

Dækskifte og -opbevaring

Hos Grønbjerg Karosseriværksted ApS kan du trygt opbevare dine sommer- og vinterdæk hele året rundt. Slip for besværet med at fragte dækkene frem og tilbage imellem sæsonskift.

Opbevar hellere dine dæk hos os under de bedste og mest optimale forhold. Vi opbevarer dine dæk sikkert og korrekt for dig.

Service af plæneklippere

Service af plæneklipper og havetraktor

Vi tilbyder også service på alle kendte havemaskiner. Det inkluderer plæneklippere og havetraktorer. Vi anbefaler altid vores kunder at få foretaget regelmæssige eftersyn på deres havemaskiner, da det forlænger maskinens levetid.

Vores serviceeftersyn består altid af: udskiftning af filtre og olie, smøring og rengøring.

Scooter og kanllertservice

Scooter og knallert service

Vi laver ikke kun servicearbejde på biler, men også på scootere og knallerter. Vi kender vigtigheden af at være kørende året rundt, og det gælder selvfølgelig også dig på både scooter eller knallert.

Vi benytter os udelukkende af de reservedele, der lever op til den højeste kvalitet muligt. Vi fokuserer på at give dig det bedste setup til de billigste priser